JaBaDaBaDo – Presentasjon av våre merker

JaBaDaBaDo produkter

Vi synes det er på tide at flere av våre merker får litt tid i spotlighten, vi kommer derfor til å presentere de merkene vi har fast litt etter litt her i bloggen. JaBaDaBaDo har vi hatt i nettbutikken siden november 2018, og dermed et av merkene vi har ført lengst og som vi har hatt produkter fra kontinuerlig. De tilbyr et vidt spekter av treleker, barneromsinteriør, babyleker, puslespill og andre leker som både er søte, morsomme og pedagogiske. I tillegg til at de har en overkommelig pris. Lekene kommer ofte i innholdsrike pakninger, der man gjerne også får med oppbevaring til lekene. Vi er veldig glad for å kunne tilby merket hos oss!


JaBaDaBado – et svenskt merke for barneprodukter grunnlagt i 1993.

Merket ble grunnlagt i 1993 av Eva og Cale Eliasson, da med fokus på egne design og produksjon av treleker i første omgang. Etterhvert har merket utviklet seg og fått et bredere sortiment og voksende virksomhet. I dag selges deres leker og barnemøbler i hele Skandinavia samt store deler av Europa. Som merke har det blitt synonymt med treleker og barneromsinredning i morsomt og trendy design.

Siden starten har de vært drevet av kjærligheten til å gi det aller beste til de mest verdigfulle man har, nemlig barna. De tar derfor utgangspunkt i barns glede og lekelyst i designprosessen av produktene. De streber også etter å lage morsomme leker og dekorative innredningsdetaljer som gir det lille ekstra og gjør barnerommet koslig og personlig. Et sted der barnene kan skape sin egen lille magiske verden.

Og det beste av alt – de har fokus på bærekraftig produksjon via materialvalg som tre og bomull. De fokuserer også på form og funksjon på sine produkter, med innovasjon og pasjon som sine arbeidsverktøy. De beskriver sin designprofil som enkel og stilren med innovative farger og mønster. Og har morsomme leker og dekorative innredningsdetaljer med lekne mønster, former og farger som sin personlige signatur.

Siden 2021 har JaBaDaBaDo også blitt en del av Bare Collective, en gruppe bedrifter der målet er å gjøre bærekraftig forbruk til normen er hovedfokus. Akkurat slik vi liker det!

Se vårt utvalg av JaBaDaBaDo her: