Ofte stilte spørsmål

Se gjerne under her om vi allerede har svart på spørsmålet ditt før du sender melding. Du kan sende e-post til kundeservice@mintymini.no

Hva koster frakten?

Vi har fast frakt på 79,- for ordrer under 999,-. Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 999,-. Vi sender pakkene våre med Posten eller PostNord, og pakkene vil bli levert til PIB eller MyPack Pickup-point. Vi sender kun innenlands. For sendinger til Svalbard vil transportørens gjeldene satser komme i tillegg til ordinær frakt.

Hvilke betalingsalternativer tilbys?

Vi har Klarna og Paypal som betalingsalternativ. Klarna tilbyr kjøp med betalingskort samt mulighet for å dele opp betaling og få faktura. Med Paypal kan du velge mellom å betale med betalingskort eller konto.

Hvor lang tid tar det å få varene?

Det er litt avhengig av postgangen, men det skal vanligvis ikke ta mer enn en uke. Vi jobber for å sende ut alle ordre fra oss innen 2 virkedager. Vi selger hovedsaklig kun varer som er på lager, en ordre vil derfor pakkes sammen og sendes samtidig.

Hvordan vet jeg at ordren er mottatt / sendt?

Du vil motta en e-postbekreftelse når vi har mottatt din ordre og når den er behandlet. Vær nøye med å skrive riktig e-postadresse. Vær også nøye med å dobbeltsjekke at adressen er riktig når du mottar bekreftelsen. Har du hotmail-adresse så sjekk søppelposten din.

Reklamasjon og Angrerett

Hvis varen du mottar har skader eller feil, vennligst ta kontakt med oss umiddelbart på kundeservice@mintymini.no. For å kunne behandle en reklamasjon trenger vi bilder som viser feil/skade på vare og emballasje. Ta vare på emballasje til reklamasjonen er behandlet.

Vil du benytte deg av angreretten, må du kontakte oss før du sender varen slik at vi kan sende deg en returseddel. Ved angrerett blir du ansvarlig for å betale reell returporto, og pengene for varen minus returporto blir refundert umiddelbart etter varen er mottatt.

Hvor sikkert er det å handle hos Minty Mini? Er min persondata beskyttet?

Vi etterstreber selvfølgelig å ha høy sikkerhet hos oss. Siden benytter et trygt SSL-sertifikat som gjør at ingen uvedkommede har tilgang til din informasjon og gjør handelen sikker. Persondata som lagres benyttes i forhold til å utføre den ordren du har bestilt, samt forbedre din brukeropplevelse av siden. Les mer om personvern på vår dedikerte side om Personvern.

Kan jeg være trygg på at lekene er fri for giftstoffer?

Alle våre leker er ifølge CE-standard og sikker for barn å leke med og fri for giftstoffer. Følg aldersanbefalingen på hvert enkelt produkt. Barn under 3 år skal ikke ha leker med små løse deler, da de gjerne putter ting i munnen. Merkene vi tar inn er fra Europeiske kvalitetsmerker.