Historien:

I 2018 hadde jeg lenge gått med en drøm om å åpne nettbutikk og drive med noe jeg brenner for. Etter vi fikk vår datter i 2014 fattet jeg interesse for leker, spesielt treleker både på grunn av at de er pene og fordi de er solide leker som varer lenge, og de går aldri av moten! Derfor var gleden STOR når jeg endelig kunne åpne nettbutikken MintyMini 24. Juni 2018. Siden har vi vokst og tatt i flere merker, men fokuset var og er fortsatt på pedagogisk, bærekraftige og trygge leker.

Vår fokus og motivasjon:

Hovedfokus for MintyMini er å finne de fineste, mest lærerike og de sikreste lekene som inspirerer til masse moro og lek hos barna! I tillegg brenner jeg for kundeopplevelsen, og er alltid åpen for tilbakemeldinger på service.

Vi har et stort fokus på bærekraftighet, og prøver å finne bærekraftige løsninger der vi kan. Blant annet gjenbruker vi omlag 80% av eskene vi får inn når vi får varer, så lenge de er hele nok til at de beskytter varene vil de bli brukt igjen. Derfor kan det også være at pakkene dere får fra oss kanskje ikke er de lekreste du henter på posten, men for oss er det viktigere å fokusere på gjenbruk der man kan for å spare miljøet. Noen produkter kan ha transportskader på ytteresken når det kommer til oss, dette merker vi oss alltid før utsending, og vi forsikrer oss om at produktet er helt. Så lenge skaden på ytteresken ikke er veldig stor og produktet inni er helt, mener vi at hensyn til miljø kommer før en estetisk perfekt eske.  Det viktigste er tross produktet som er oppi pakken uansett! Nettbutikken drives hovedsaklig i dag av meg, Kristine, men også med litt hjelp fra samboer Snorre. Håper du vil trives hos oss, sjekk gjerne ut vårt utvalg av treleker, dukker, babyleker, barneromsinteriør og baby- og barneutstyr.

Vi fører merker som Little Dutch, JaBaDaBaDo, Natruba, Asi, Lässig og mange flere.


Har du noe feedback på hva vi kan bli bedre på eller merker du ønsker at vi tar inn, så ta gjerne kontakt!

Vi setter pris på ethvert tips til forbedring, og kundene våre er de aller viktigste vi har!

Kristine Sletvold
Daglig leder / Eier

Har jobbet mange år innen kundeservice, og har stor personlig interesse for markedsføring.