Påskeaktiviteter med barna

Påskeaktiviteter med barna
Påskeferie gir mange gode assosiasjoner hos mange, familietid og kos er høyt prioritert. Her har vi ordnet en liste med gratis påskeaktiviteter til barna som er både er lavterskel og som lett kan tilpasses den enkelte. Du kan også laste ned MintyMini’s Turbingo og MintyMini’s Påskequiz som passer perfekt til å underholde barna i påskeferien. Vi deler til slutt en hel del tips for produkter som passer perfekt til både påskeferien, og andre ferier med barn.

TIPS til Gratis Påskeaktiviteter med barna!

Ikke all moro trenger å koste penger! Her er våre tips til gratis aktiviteter i Påskeferien!

  • TURBINGO – Dette kan du lage veldig enkelt selv med bare et ark og blyant/penn, men vi har også laget en som kan lastes ned her: MintyMini Turbingo. Velger du å lage selv er det bare å skrive eller tegne ting dere kan se etter ute i naturen i en firkant med 9 ruter, og kryss ut etterhvert som dere ser det. Her kan du både gå for konkrete objekter som kongler, blader, en dam osv alt etter som føre er der du går. Eller du kan gå etter farger. Alle turdeltagerne kan få sitt eget bingoark, eller alle kan bruke det samme i plenum. DNT har også laget fine turbingoer til alle årstider.
  • BILBINGO – Skal du på langtur i bil, er det genial underholdning underveis å ferdig. Her kan du følge samme oppskriften som med turbingo, men her kan man føye på det man ofte ser fra veien, som en bensinstasjon, en kirke, kyr, traktor osv.
  • SAMLETUR – her trenger du en boks eller en pose per person, samt et ark og penn/blyant. Skriv på forhånd opp hva det er dere skal se etter og putt det dere finner i boksen eller posen. For eksempel kan man ha en liste som følger: Finn noe som er grønt, finn noe brunt, finn noe orange, finn noe kantete osv. Når dere kommer fra turen, kan dere sammen gå gjennom hva dere fant, og eventuelt kåre en vinner som har funnet mest mulig av det som står på listen. Kanskje kan man også lage et lite påskeverksted med skattene man finner etter turen?
  • PÅSKEQUIZ – Quiz hører alltid med til påsken! Vi har laget en påskequiz som passer til barn mellom 3-5 år, denne kan du laste ned her: MintyMinis Påskequiz for de minste. Hvis du lager en quiz selv for både voksne og barn, husk å tilpasse spørsmålene etter alder slik at alle får muligheten til å svare på noe. Kanskje kan man ha en pågående turnering hele påsken? Der en utvalgt starter med å lage en quiz, og vinneren av denne quizen lager en ny quiz osv. Man kan også med fordel dele opp familien i lag, slik at både mestringsfølelsen blir større for de minste.
  • Bypåske? – Sjekk ut kommunen din sine hjemmesider, her kan du finne aktiviteter til barn som din by tilbyr til enhver tid. Du finner også en oversikt over mulige aktiviteter på BarnasNorge.no.

Shoppetips fra nettbutikken...

MUSTHAVES TIL BILFERIEN!

Vi har flere produkter som gjør bilturen lettere med barn. Med bilsetebeskytterne fra Lässig kan barnet ha alt det trenger under bilturen innen rekkevidde. I tillegg tilbyr Lässig matchende toalettmapper som i tillegg til å være fine, også er meget praktiske. Drikkekoppene fra Design Letters er også geniale på tur så vel som hjemme, da tåler å ramle i gulvet og de er lekksikre, både i åpen og lukket tilstand.

Tilbud!
Tilbud!
Tilbud!

SPILLMORRO OG UNDERHOLDNING

Spill og hobbysysler hører med til påskeaktivitetene. Vi har flere spill på lager som egner seg til barn, og vi har flere hobbyprodukter der barna kan skape sine egne kunstverk. Det beste av alt, det kan benyttes igjen og igjen!

Tilbud!
kr 188,30 inkl. mva
Tilbud!
kr 209,30 inkl. mva
Tilbud!
kr 209,30 inkl. mva
Tilbud!
kr 209,30 inkl. mva